Welcome to Omega’s Finance Blog

Your source for a better financial knowledge.
MiFID II - kako pripravljeni smo?

Smo že pripravljeni na MiFID II?

Nova finančna uredba (MiFIR) in dopolnjena in spremenjena direktiva (MiFID) sta začeli veljati 3. januarja 2018. Ste že implementirali vse zahtevane spremembe v vsakodnevno prakso?

Izvedeni finansijski instrumenti u bankarskoj praksi

Da li već koristite izvedene finansijske instrumente za zaštitu od rizika? Tražite ideje za nove finansijske instrumente? Pridružite nam se na seminaru Izvedeni finansijski instrumenti u bankarskoj praksi u Beogradu.

Strategije za zaštitu dužničkih portfolija

Strategije za zaštitu dužničkih portfolija

Cilj seminara je da učesnike upozna sa različitim vrstama obveznica, njihovim vrednovanjem, analizom rizika i sa praktičnim savetima za zaštitu portfolija od kamatnog rizika. Predstavljeni će biti i instrumenti i metode koji se koriste za zaštitu obveznica.

Tržna tveganja

Tržna tveganja

Datum: 27. marec 2018
Kraj izvedbe: Ljubljana, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons
Cilj seminarja je seznaniti udeležence z okvirjem, ki se uporablja za prepoznavanje, merjenje in poročanje tržnih tveganj.

Upravljanje likvidnostnega tveganja

Upravljanje likvidnostnega tveganja

Upravljanje likvidnostnega tveganja je izjemnega pomena za banke, pomembno pa je tudi za podjetja. Udeležite se seminarja in se seznanite z novostmi.

Upravljanje rizicima u bankama

Upravljanje rizicima u bankama

Cilj seminara Upravljanje rizicima u bankama je da upozna učesnike sa finansijskim rizicima. Prikazane će biti dobre i slabe prakse upravljanja rizicima.

Priporočljivi finančni seminarji

Priporočljivi finančni seminarji

Priporočljivi finančni seminarji za uspešen začetek leta 2018. V bančništvu in financah je še vedno velik poudarek na finančni regulativi. Poglejte si finančne seminarje, ki smo jih pripravili za Vas.

Terminski plan izobraževanj

Terminski plan izobraževanj

Terminski plan izobraževanj za letošnje leto. Poglejte in shranite si kratko brošuro vseh naših izobraževalnih programov z načrtovanimi datumi izvedbe.