Bodite bolje obveščeni o novostih na področju financ, bančnega poslovanja, finančnih instrumentov in tveganj.
Upravljanje rizicima u bankama

Upravljanje rizicima u bankama

Cilj seminara Upravljanje rizicima u bankama je da upozna učesnike sa finansijskim rizicima. Prikazane će biti dobre i slabe prakse upravljanja rizicima.

Prihajajoči finančni seminarji

Prihajajoči finančni seminarji po vaši izbiri. Pridružite se nam na prihajajočih seminarjih in izpopolnite svoje finančno znanje.
Operativno tveganje

Operativno tveganje

Operativna tveganja morajo preudarna podjetja in banke ugotavljati, meriti oziroma ocenjevati in obvladovati. Priporočljiv je tudi načrt ukrepov.

Investirajte v svoje finančno znanje, saj prinaša ta naložba najvišje obresti!

Finančna industrija se neprestano spreminja. To zahteva budno spremljanje novosti, ki se pojavljajo. Na seminarjih boste spoznali nove trike, ki se uveljavljajo v financah ali pa zgolj osvežite staro znanje. Finančni seminarji vam bodo dali nove ideje in namige, kako poslovati še bolj uspešno. Pokazali vam bomo številne praktične primere, ki smo jih nadgrajevali z izobraževanjem in usposabljanjem udeležence iz številnih regionalnih in mednarodnih bank, ki poslujejo na področju srednje in vzhodne Evrope. Ponujamo široko paleto bančnih in finančnih znanj. Pridružite se nam na katerem od naših prihajajočih javnih seminarjev ali pa nas kontaktirajte glede internega izobraževanja v vaši organizaciji.

Interno izobraževanje bomo prilagodili vašim potrebam, lahko pa se tudi dogovorimo, da bodo obravnavani in v gradivo vključeni vaši primeri iz prakse. Udeleženci bodo imeli priložnost zastavljati vprašanja s področja svojega dela in tako dobiti sveže informacije, ki jih dejansko zanimajo. Finančni seminarji bodo narejeni po vaši meri. Izberete lahko med različnimi temami od osnovnih seminarjev, kot so Osnove financ, do zelo sofisticiranih finančnih seminarjev, kot so Kompleksneši finančni instrumenti.

Pokličite nas in pogovorili se bomo o možnosti sodelovanja. S praktičnim znanjem Vam bomo pomagali rešiti Vaše vsakodnevne finančne težave.