Bodite bolje obveščeni o novostih na področju financ, bančnega poslovanja, finančnih instrumentov in tveganj.
Mikro izobraževanje

Mikro izobraževanje

Mikro izobraževanje (Micro Learning) je način izobraževanja, ko se posreduje znanje na časovno zelo omejen, zato pa toliko bolj učinkovit način.

e-izobraževanje v prihodnosti

e-izobraževanje v prihodnosti

Prehod določenega dela usposabljanja na e-izobraževanje nudi veliko prednosti. Selitev celotnega usposabljanja na spletno izobraževanje pa na splošno ni zaželeno.

e-izobraževanje

e-izobraževanje

e-izobraževanje postaja nuja. Spremenjeni pogoji obnašanja nas silijo v aktivnejšo, predvsem pa bolj praktično uporabo novih tehnologij.

Kombinirano izobraževanje

Kombinirano izobraževanje

Kombinirano izobraževanje (Blended Learning) je kombinacija izobraževanja v učilnici in spletnega e-izobraževanja. Njegova odločilna prednost pa je uporaba različnih učnih pripomočkov in raznolikost učnih slogov.

Interno izobraževanje

Interno izobraževanje po vaši meri

Izkoristite ugodno interno finančno izobraževanje in prispevajte k znanju in učinkovitosti svoje organizacije. Obnovite in nadgradite znanje svojih sodelavcev in dvignite svoje podjetje na višjo raven.

Upravljanje rizicima u bankama

Upravljanje rizicima u bankama

Cilj seminara Upravljanje rizicima u bankama je da upozna učesnike sa finansijskim rizicima. Prikazane će biti dobre i slabe prakse upravljanja rizicima.

Investirajte v svoje finančno znanje, saj prinaša ta naložba najvišje obresti!

Finančna industrija se neprestano spreminja. To zahteva budno spremljanje novosti, ki se pojavljajo. Na seminarjih boste spoznali nove trike, ki se uveljavljajo v financah ali pa zgolj osvežite staro znanje. Finančni seminarji vam bodo dali nove ideje in namige, kako poslovati še bolj uspešno. Pokazali vam bomo številne praktične primere, ki smo jih nadgrajevali z izobraževanjem in usposabljanjem udeležence iz številnih regionalnih in mednarodnih bank, ki poslujejo na področju srednje in vzhodne Evrope. Ponujamo široko paleto bančnih in finančnih znanj. Pridružite se nam na katerem od naših prihajajočih javnih seminarjev ali pa nas kontaktirajte glede internega izobraževanja v vaši organizaciji.

Interno izobraževanje bomo prilagodili vašim potrebam, lahko pa se tudi dogovorimo, da bodo obravnavani in v gradivo vključeni vaši primeri iz prakse. Udeleženci bodo imeli priložnost zastavljati vprašanja s področja svojega dela in tako dobiti sveže informacije, ki jih dejansko zanimajo. Finančni seminarji bodo narejeni po vaši meri. Izberete lahko med različnimi temami od osnovnih seminarjev, kot so Osnove financ, do zelo sofisticiranih finančnih seminarjev, kot so Kompleksneši finančni instrumenti.

Pokličite nas in pogovorili se bomo o možnosti sodelovanja. S praktičnim znanjem Vam bomo pomagali rešiti Vaše vsakodnevne finančne težave.