Poslovni seminarji za Vas

Prijavite se na poslovne seminarje in obogatite svoje finančno znanje

Poslovni seminarji in delavnice so namenjene izboljšanju Vaše učinkovitosti na delovnem mestu. Odkrijte široko paleto strokovnih izobraževanj in usposabljanj, ki prinašajo finančne rezultate. Prinašamo znanje, ki je hitro uporabno v praksi. Usposobite tudi svoje sodelavce, da bodo še uspešnejši pri svojem delu.

Vsi naši seminarji in delavnice potekajo v obliki predstavitve teorije področja, ki ga izobraževanje obravnava, v nadaljevanju pa je ta teorija podprta s številnimi primeri iz prakse. Razprave in praktične skupinske vaje pa še dodatno utrdijo pridobljeno znanje.

Na podlagi dolgoletnih strokovnih izkušenj in številnih izvedb javnih izobraževanj v različnih državah ter internih usposabljanj v organizacijah Vam ponujamo integrirane vrhunske izobraževalne rešitve, tudi v obliki sodelovalnega partnerstva.

Oglejte si naš aktualni koledar javnih dogodkov

Interni poslovni seminarji po vaši meri

Vsi naši objavljeni poslovni seminarji so na voljo tudi v obliki internih seminarjev za zaključene skupine. Na vašo željo Vam lahko pripravimo tudi prilagojene programe, ki vključujejo posamezne module javnih seminarjev, lahko pa v izobraževanje vključimo tudi vaše podatke, izkušnje in dileme.

Interno izobraževanje
Interno izobraževanje

Katerikoli seminar, katerikoli datum, katerakoli lokacija

Privarčujte čas in denar z internim izobraževanjem. Naši programi internega usposabljanja omogočajo znaten prihranek stroškov. Pri internem izobraževanju vam zaračunamo dogovorjeno izvedbo izobraževanja v enem znesku, namesto kotizacije, ki jo plačate po posameznem udeležencu pri javnih seminarjih.
Za dodatne informacije glede internih seminarjev smo vam z veseljem na voljo.

Več o internem izobraževanju

Finančno svetovanje

Več o zavarovanju pred finančnimi tveganji
Več o zavarovanju pred finančnimi tveganji

Praktične izkušnje, ki smo jih pridobili z delom na finančnih trgih in jih obogatili z izkušnjami s področja izobraževanja, nam dajejo veliko prednost pri učinkovitem svetovanju.

Svetujemo Vam lahko na področjih zavarovanja pred valutnim in obrestnim tveganjem, pri zavarovanju dolžniških in lastniških portfeljev, pri upravljanju finančnih tveganj pa tudi pri določenih področjih finančne regulative.

Brošure poslovnih seminarjev

Poglejte si brošure poslovnih seminarjev in se prijavite na naslednji javni seminar.

Prijavite se na poslovne seminarje in srečali boste udeležence iz drugih podjetij in bank. Z njimi boste izmenjali praktične izkušnje, pogovorili se boste lahko o dilemah, ki jih sami ne znate rešiti. Mogoče boste spoznali celo nove stranke in z njimi začeli nove posle.

Vsi poslovni seminarji so zasnovani kot interaktivne delavnice, kjer lahko vsi udeleženci izobraževanja postavljajo številna vprašanja izvajalcu izobraževanja. Hkrati imajo tudi priložnost videti veliko primerov iz poslovne prakse.

Na naših poslovnih seminarjih se srečujejo udeleženci iz različnih bank, podjetij in drugih organizacij. To je enkratna priložnost za izmenjavo mnenj in izkušenj, hkrati pa tudi priložnost za spoznavanje novih poslovnih partnerjev.

“Nepoznavanje financ lahko škoduje”

Če imate kakršnakoli vprašanja o aktualnih seminarjih, internem izobraževanju, finančnem svetovanju, ali najemu finančnega direktorja nas kontaktirajte po e-pošti: info@omegafinance.si ali mobilnem telefonu: 041/647-502.