Seminarji za bančnike

Seminarji za bančnike

Izobraževalno podjetje Omega Finance že vrsto let organizira usposabljanje kadrov za bančno poslovanje in njihovo dopolnilno strokovno izobraževanje. Izobraževalni programi zajemajo predvsem specializirana znanja s področja finančnih instrumentov in finančnih trgov, investiranja v obveznice in delnice, upravljanja in zavarovanja portfeljev, upravljanja tveganj in finančne regulative.

V zadnjih letih smo v bančništvu priča hitrim spremembam, ki zahtevajo vedno več novega znanja. Zaradi tega redno organiziramo izobraževalne programe, ki omogočajo zaposlenim v bančništvu, da poglobijo obstoječa znanja, hkrati pa v vse programe vključujemo čimveč novosti, da bi slušatelje oborožili z novimi in konkurenčnimi znanji, z novimi metodami dela in novimi pristopi.
Pri delu zaznavamo, da se kažejo nove potrebe zaposlenih po specializiranih znanjih, brez katerih si je težko zamisliti sodobno bančništvo. Zato izobraževalne programe neprestano prenavljamo, spreminjamo, dopolnjujemo in seveda dodajamo nove. Za vas poskušamo izbrati najbolj aktualne teme iz spreminjajočega finančnega okolja.

Zagotavljamo vam sodobne in kakovostne izobraževalne programe. Pridobljena znanja boste lahko takoj prenesli v bančno prakso in izboljšave poslovanja. V zadnjem času posvečamo ogromno časa in energije prilagajanju seminarjev na spremenjeno finančno regulativo.

In-house Training

Privarčujte čas in denar z internim izobraževanjem

Katerikoli seminar, katerikoli datum, katerakoli lokacija.

Pri internem izobraževanju vam zaračunamo posamezno, vnaprej dogovorjeno izvedbo izobraževanja v enotnem znesku, ne pa kotizacije po posameznem udeležencu, kar predstavlja priložnost za znatne prihranke.

Interno izobraževanje

Prihajajoči javni seminarji

Poglejte si seznam naših finančnih seminarjev in iz prikazanih tem izluščite tiste, ki so zanimive za vaše podjetje. Če med navedenimi seminarji ne najdete opisa teme, ki bi ustrezala vašim željam, nas kontaktirajte. Poskušali bomo pripraviti program, ki bo vključeval vaše potrebe in želje.

finance za nefinančnike
Finance za nefinančnike

Datum: 13.–14. oktober 2022

Lokacija: Bled, Hotel Lovec

Cilj seminarja je seznaniti udeležence z osnovami finančnega odločanja ter temelji, ki so potrebni za kompetentne odločitve.

Osebne finance in njihovo učinkovito upravljanje
Osebne finance in njihovo učinkovito upravljanje

Datum: 27.–28. oktober 2022

Lokacija: Bled, Hotel Lovec

Cilj seminarja je seznaniti udeležence z glavnimi področji osebnih financ, načini ustvarjanja dohodkov, optimalni porabi, varčevanju, pokojnini ter zadolževanju in vlaganju.

Izvedeni finančni instrumenti v praksi
Izvedeni finančni instrumenti v praksi

Datum: 17.–18. november 2022

Lokacija: Bled, Hotel Lovec

Cilj seminarja je seznaniti udeležence z različnimi vrstami klasičnih izvedenih finančnih instrumentov, z njihovim vrednotenjem ter s številnimi praktičnimi nasveti za njihovo uporabo za zavarovanje pred finančnimi tveganji in za trgovanje.

Finančni instrumenti in tveganja
Finančni instrumenti in tveganja

Datum: 7.–8. april 2022

Lokacija: Bled, Hotel Lovec

Cilj seminarja je predstaviti delovanje finančnih trgov in glavnih finančnih instrumentov ter upravljanje tržnih tveganj, vključno z merjenjem tveganj in načini za zavarovanje pred tveganji.

Finančni nasveti

Bodite še bolje obveščeni o novostih s področja financ, bančnega poslovanja, finančnih instrumentov in tveganj.

Osebne finance in njihovo učinkovito upravljanje

Osebne finance – kaj so in kako jih učinkovito upravljati

Osebne finance so proces načrtovanja in upravljanja osebnih finančnih dejavnosti. Pri osebnih financah gre torej za izpolnjevanje osebnih finančnih ciljev, ne glede na to, ali načrtujemo zgolj pokrivanje kratkoročnih finančnih potreb, načrtujemo upokojitev, varčevanje za izobraževanje otroka ali naložbo v nepremičnino.

Mikro izobraževanje

Mikro izobraževanje

Mikro izobraževanje (Micro Learning) je način izobraževanja, ko se posreduje znanje na časovno zelo omejen, zato pa toliko bolj učinkovit način.

e-izobraževanje v prihodnosti

e-izobraževanje v prihodnosti

Prehod določenega dela usposabljanja na e-izobraževanje nudi veliko prednosti. Selitev celotnega usposabljanja na spletno izobraževanje pa na splošno ni zaželeno.

e-izobraževanje

e-izobraževanje

e-izobraževanje postaja nuja. Spremenjeni pogoji obnašanja nas silijo v aktivnejšo, predvsem pa bolj praktično uporabo novih tehnologij.