>
Workshops
Interno izobraževanje
Interno izobraževanje po vaši meri

Izkoristite ugodno interno finančno izobraževanje in prispevajte k znanju in učinkovitosti svoje organizacije. Obnovite in nadgradite znanje svojih sodelavcev in dvignite svoje podjetje na višjo raven.

Prihajajoči javni seminarji Poglejte si seznam naših finančnih seminarjev in iz prikazanih tem izluščite tiste, ki so zanimive za vaše podjetje.
Upravljanje rizicima u bankama
Upravljanje rizicima u bankama

Cilj seminara Upravljanje rizicima u bankama je da upozna učesnike sa finansijskim rizicima. Prikazane će biti dobre i slabe prakse upravljanja rizicima.

Upravljanje rizicima u bankama postaje sve važnije Ako želite saznati novosti iz te oblasti finansija, pridružite nam se na seminaru koji
Seminarji za podjetja
Seminarji za podjetja

Seminarji ponujajo priložnost za pridobitev novih finančnih znanj, ki jih boste lahko s pridom uporabili za učinkovitejše poslovanje Vašega podjetja.

Izobraževalni center
Izobraževalni center Omega Finance

Finančno izobraževanje in usposabljanje je ključnega pomena za uspešen razvoj zaposlenih v finančnem sektorju, pa tudi finančnikov v podjetjih.

Sodobni izobraževalni center Finančno izobraževanje in usposabljanje je ključnega pomena za uspešen razvoj zaposlenih v finančnem sektorju, pa tudi finančnikov v
MiFID II - kako pripravljeni smo?
Smo že pripravljeni na MiFID II?

Nova finančna uredba (MiFIR) in dopolnjena in spremenjena direktiva (MiFID) sta začeli veljati 3. januarja 2018. Ste že implementirali vse zahtevane spremembe v vsakodnevno prakso?

Kratke infografike o MiFID II
Izvedeni finansijski instrumenti u bankarskoj praksi

Da li već koristite izvedene finansijske instrumente za zaštitu od rizika? Tražite ideje za nove finansijske instrumente? Pridružite nam se na seminaru Izvedeni finansijski instrumenti u bankarskoj praksi u Beogradu.

Da li već koristite izvedene finansijske instrumente za zaštitu od kamatnog i valutnog rizika? Da li vam je potrebna neka dodatna
Strategije za zaštitu dužničkih portfolija
Strategije za zaštitu dužničkih portfolija

Cilj seminara je da učesnike upozna sa različitim vrstama obveznica, njihovim vrednovanjem, analizom rizika i sa praktičnim savetima za zaštitu portfolija od kamatnog rizika. Predstavljeni će biti i instrumenti i metode koji se koriste za zaštitu obveznica.

Obveznice i strategije za zaštitu dužničkih portfolija 3.–4. april 2018., Beograd, In hotel Cilj seminara je da učesnike upozna sa različitim
Izobraževanje
Izobraževanje

Izobraževanje po vaši meri in okusu. Prijavite se na naše javne seminarje ali pa nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za izobraževanje v vašem podjetju.

  Finančno izobraževanje postaja zaradi dinamičnega, hitro razvijajočega in globalno povezanega finančnega okolja vse pomembnejše. Hkrati pa postajajo vse bolj zapletene
Tržna tveganja
Tržna tveganja

Datum: 27. marec 2018
Kraj izvedbe: Ljubljana, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons
Cilj seminarja je seznaniti udeležence z okvirjem, ki se uporablja za prepoznavanje, merjenje in poročanje tržnih tveganj.

Seminar Tržna tveganja Datum: 27. marec 2018 Kraj izvedbe: Ljubljana, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons Tržna tveganja lahko poenostavljeno opredelimo
Upravljanje likvidnostnega tveganja
Upravljanje likvidnostnega tveganja

Upravljanje likvidnostnega tveganja je izjemnega pomena za banke, pomembno pa je tudi za podjetja. Udeležite se seminarja in se seznanite z novostmi.

Želite izvedeti več o upravljanju likvidnostnega tveganja? Udeležite se seminarja, in se seznanite z okvirjem, ki ga uporabljajo banke in tudi
Seminar finančni instrumenti
Seminar Finančni instrumenti in finančni trgi

Vse o finančnih instrumentih na enem mestu – seminar Finančni instrumenti in finančni trgi, Ljubljana, 18.1.2018.

Seminar Finančni instrumenti in finančni trgi Vse o finančnih instrumentih na enem mestu – seminar Finančni instrumenti in finančni trgi, Ljubljana,
Finančni instrumenti video
Finančni instrumenti video

Finančni instrumenti so virtualni ali dejanski dokumenti, ki predstavljajo dogovor, ki vključuje kakršno koli denarno vrednost.

Bolj natančno o tem, kaj so finančni instrumenti boste lahko izvedeli tudi na našem prihajajočem seminarju.
Prenovljeni seminarji za podjetja
Prenovljeni seminarji za podjetja

Prenovljeni seminarji za podjetja ponujajo priložnost za pridobitev novih finančnih znanj, ki jih boste lahko hitro uporabili v praksi.

Novi, dopolnjeni in prenovljeni seminarji za podjetja Prenovljeni seminarji za podjetja ponujajo priložnost za pridobitev novih finančnih znanj, ki jih boste
Spomladansko izobraževanje
Spomladansko izobraževanje

Pridružite se nam na prihajajočih spomladanskih izobraževanjih in prav gotovo boste izvedeli kaj novega iz sveta financ.

Spomladansko izobraževanje za Vas. Pridružite se nam na prihajajočih spomladanskih izobraževanjih in prav gotovo boste izvedeli kaj novega iz sveta financ.
Upravljanje finansijskim rizicima u Skopju
Upravljanje finansijskim rizicima u Skopju

Seminar Upravljanje finansijskim rizicima u Skopju organizuje Stopanska komora na Makedonija u saradnji sa ACI Makedonija i Omega Finance.

c
Don`t copy text!