Seminarji za podjetja

Finančni seminarji za podjetja


Seminarji za podjetja ponujajo priložnost za pridobitev novih in dodatnih finančnih znanj, ki jih boste lahko hitro uporabili za učinkovitejše poslovanje vašega podjetja. Z vami bomo delili bogato strokovno znanje in izkušnje iz prakse, s pridobljenim novim znanjem pa boste lažje reševali težave, s katerimi se srečujete pri svojem vsakodnevnem delu.

Pridružite se nam na katerem od naših naslednjih seminarjev in spoznajte novosti iz sveta financ. Prav gotovo boste slišali kaj novega.

Do dragocenega finančnega znanja boste prišli na učinkovit in dinamičen način.

Seznam seminarjev

  • All
  • Finance
  • Finančna regulativa
  • Finančni instrumenti
  • Izvedeni instrumenti
  • Upravljanje tveganj

Interni seminarji za podjetja

Podjetja se vse bolj pogosto odločajo tudi za finančno usposabljanje v obliki internih delavnic, ki jih izvajamo za zaključene skupine v podjetju. Prednost takega izobraževanja je v tem, da so interni seminarji vsebinsko in časovno prilagojeni potrebam in željam ciljne skupine. Izobraževanje bomo obogatili tudi s primeri iz prakse. Udeleženci bodo lažje aktivno sodelovali s komentarji, vprašanji, ob koncu seminarja pa lahko izvedemo tudi kratek test ali diskusijo predstavljene teme. Tematiko izobraževanj želimo predstaviti praktično, da bi jo lahko čim hitreje uporabili v praksi.

Seminarji za podjetja po naročilu

Seminarji po naročilu predstavljajo veliko prednost za naročnika, saj gre za posebej prilagojeno obliko poslovnega izobraževanja, pri katerem prikrojimo izobraževalne vsebine, cilje in način izvedbe seminarja vnaprej določenim zahtevam naročnika. To velja tudi za trajanje seminarja. Da bi z izvedbo izobraževalnega programa dosegli optimalne rezultate je v fazi priprave izobraževalnega programa nujna aktivna vloga naročnika in njegovo sodelovanje z nami. V primeru, da posamezne finančne teme ne pokrivamo, bomo za vas našli najbolj primernega izvajalca. Naročite seminar za svojo skupino udeležencev!


Seminarji za podjetja – poglejte si vse brošure seminarjev


Potrebujete pomoč pri zavarovanju pred obrestnim in valutnim tveganjem?Želite več informacij o seminarjih in internih izobraževanjih?
Ali pa nas kontaktirajte po telefonu: 041/647-502 ali e-pošti: info@omegafinance.si.