Izobraževalno podjetje Omega Finance že dolga leta izobražuje finančnike v podjetjih, ki vidijo priložnost v dodatnem, novem, predvsem pa aktualnem finančnem znanju, ki ga bodo lahko zelo hitro uporabili v praksi. Napredna in fleksibilna podjetja želijo ostati v vrhu svoje konkurence, zato iščejo priložnosti pri vsakem poslu, na finančnih trgih pa je teh priložnosti veliko.

Brez dobrega finančnega znanja in poznavanja novosti v finančnem okolju so tudi uspešna in požrtvovalna podjetja zgolj prepuščena gospodarskemu ciklu in stanju v gospodarstvu.

Prihajajoči in aktualni seminarji za podjetja

Za podjetja organiziramo enodnevne ali večdnevne javne seminarje in finančne delavnice iz različnih področij financ. Lahko pa te seminarje prilagodimo vašim potrebam in željam in jih izvedemo v obliki internih delavnic v vašem podjetju. Tovrstne delavnice so vsebinsko in časovno prilagojene vašim potrebam.
Seminarje stalno prenavljamo in posodabljamo, izbiramo nove in aktualne teme iz hitro spreminjajočega finančnega okolja in finančne regulative.

Aktualni finančni seminarji
Aktualni finančni seminarji
Katalog vseh javnih seminarjev
Katalog vseh javnih seminarjev
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *