Poslovni seminarji

INVESTIRAJTE V ZNANJE, SAJ PRINAŠA TA NALOŽBA NAJVIŠJE OBRESTI

AKTUALNI SEMINARJI

Poslovni seminarji za Vas

Pri poslu moramo biti pozorni na vse informacije, ki jih sprejemamo iz okolja. Poleg tega pa moramo tudi nenehno pridobivati nova znanja. Poslovni seminarji so enkratna priložnost, da hitreje in učinkovitejše pridete do nujno potrebnega finančnega znanja. Vsi naši poslovni seminarji so obogateni s primeri iz prakse, vajami in diskusijami. Na ta način vas bomo poskušali čim bolje oborožiti za nepredvidljive situacije, ki smo jim pri poslu pogosto priča.

Izobraževanje je neprekinjen proces in prav vsako novo znanje je dobrodošlo. Poglejte si opise finančnih seminarjev in se prijavite na javni seminar ali pa nas kontaktirajte glede internega izobraževanja v vašem podjetju.

Finančni instrumenti

Upravljanje finančnih tveganj

Finančna regulativa

Izvedeni finančni instrumenti


Poslovni seminarji po vaši meri

Vsi zgoraj navedeni poslovni seminarji so na voljo tudi v obliki internih seminarjev za zaključene skupine. Lahko pa vam pripravimo tudi prilagojene programe, ki vključujejo primere iz vaše poslovne prakse in vaše podatke.

Če imate kakršnakoli vprašanja o seminarjih ali posameznih temah, nas kontaktirajte po e-pošti: info@omegafinance.si ali mobilnem telefonu: 041/647-502.

Več o internem izobraževanju

Predavatelj

Jernej Doles je vodja in izvajalec večine izobraževalnih programov podjetja Omega Finance, d.o.o. Mag. Jernej Doles je dolga leta praktično trgoval z različnimi finančnimi instrumenti, kar mu je pomagalo pri razumevanju njihove logike, logike delovanja finančnega sistema in pri razumevanju tveganj, ki so prisotna na finančnih trgih. Sledite mu na omrežjih LinkedInFacebook ali  Twitter.

VEČ O PREDAVATELJU

Bodite bolje obveščeni o finančnih novostih in prihajajočih seminarjih. Pridružite se nam na Facebooku