18. JANUAR 2018
LJUBLJANA, FOUR POINTS BY SHERATON LJUBLJANA MONS

 
FINANČNI INSTRUMENTI IN FINANČNI TRGI
 
 
 
VEČ O SEMINARJU
 
 
 
CILJ SEMINARJA
 
 
Cilj seminarja je na strukturiran in celovit način predstaviti trenutno delovanje glavnih finančnih trgov in instrumentov. Začeli bomo s splošnim pregledom aktualnih dogodkov na finančnih trgih, vključno z novimi predpisi. Nato bomo podrobneje spoznali kapitalske trge. Predstavljeni bodo glavni lastniški in dolžniški finančni instrumenti. Na koncu bomo obravnavali še trg izvedenih finančnih instrumentov in osnovne načine zavarovanja finančnih tveganj.
 
 
 
 
BROŠURA
 
 
 
 
PRIJAVA NA SEMINAR
 
 
 
PRIHAJAJOČI SEMINARJI
 
Za vas smo pripravili dva seminarja s področja finančne regulative.
 
 
img
Brošura
Prijava
BASEL III PRINAŠA BANKAM SPREMEMBE
 
1. februar 2018
Ljubljana, Four Points by Sheraton 
 

Basel III se je razvil kot odgovor na finančno krizo zadnjih let. S svojo uveljavitvijo bo prav gotovo spremenil razumevanje in posledično merjenje tveganj, predvsem pa obsega potrebnega kapitala bank.

 
 
 
img
Brošura
Prijava
NOVOSTI, KI JIH PRINAŠA CRD IV
 
15. februar 2018
Ljubljana, Four Points by Sheraton
 
Poglavitni cilj novega enotnega evropskega pravilnika, ki je namenjen izvajanju sporazuma Basel III v EU je, da bi povečal prilagodljivost bančnega sektorja EU tako, da bi bil ta sposoben bolje absorbirati gospodarske šoke, hkrati pa zagotavljati, da banke še naprej financirajo gospodarstvo.
 
 
 
 
VSI FINANČNI SEMINARJI
 
 
 
 
NOVI IN AKTUALNI SEMINARJI
 
 
img
NAČRT FINANČNIH IZOBRAŽEVANJ ZA LETO 2017
 
Začetek leta je tudi čas za načrtovanje prihodnjih aktivnosti. Tudi izobraževanj. Prijavite se na finančne seminarje in obogatite svoje finančno znanje. Ne pozabite - naložba v znanje prinaša najboljše obresti!
 
 
NAČRT FINANČNIH IZOBRAŽEVANJ 2017
 
 
Če imate kakršnakoli vprašanja o seminarih ali posameznih temah, nas kontaktirajte po e-pošti: [email protected] ali mobilnem telefonu: 041/647-502.
 
icon
LINKEDIN
icon
FACEBOOK
icon
PINTEREST
icon
TWITTER