14. MAREC 2017
LJUBLJANA, FOUR POINTS BY SHERATON LJUBLJANA MONS

 
LIKVIDNOSTNO TVEGANJE
 
 
 
VEČ O SEMINARJU
 
 
 
CILJ SEMINARJA
 
 
Udeležence seminarja želimo seznaniti z okvirjem, ki ga uporabljajo banke in tudi podjetja za prepoznavanje, merjenje in poročanje likvidnostnega tveganja. Na seminarju bodo predstavljene različne vrste likvidnostnega tveganja, obravnavane bodo potrebe in zmožnosti po financiranju, prikazani pa bodo tudi načini merjenja likvidnostnega tveganja in novi likvidnostni standardi, ki jih uvaja Basel III.
 
 
 
 
BROŠURA
 
 
 
 
PRIJAVA NA SEMINAR
 
 
 
PRIHAJAJOČI SEMINARJI
 
Rezervirajte si čas za prihajajoče finančne seminarje:
 
 
img
Brošura
Prijava
TRŽNA TVEGANJA
 
28. marec 2017
Ljubljana, Four Points by Sheraton
 
Cilj seminarja je predstaviti upravljanje tržnih tveganj, vključno z merjenjem tveganj in sistemom limitov. Po razpravi o posameznih tržnih tveganjih bodo predstavljeni tudi instrumenti in metode, ki se uporabljajo za upravljanje posameznih tveganj.
 
 
 
img
Brošura
Prijava
OBVEZNICE IN ŠČITENJE DOLŽNIŠKIH PORTFELJEV
 
20.–21. april 2017
Bled, Best Western Premier Hotel Lovec
 
Cilj seminarja je seznaniti udeležence z različnimi vrstami obveznic, z njihovim vrednotenjem, analizo tveganj ter s praktičnimi nasveti za zavarovanje portfeljev pred obrestnim tveganjem.
 

Če imate kakršnakoli vprašanja o seminarih ali posameznih temah, nas kontaktirajte po e-pošti: [email protected] ali mobilnem telefonu: 041/647-502.

 
 
VSI FINANČNI SEMINARJI
 
 
img
Finančni spletni dnevnik
ŽELITE IZVEDETI VEČ O AKTUALNIH FINANČNIH TEMAH? OGLEJTE SI NAŠ SPLETNI DNEVNIK ALI NAS SPREMLJAJTE NA DRUŽABNIH OMREŽJIH
 
Spremljajte serijo člankov o izvedenih finančnih instrumentih. Objavljene so osnovne, sledijo bolj kompleksne in praktično uporabne rešitve.
 
 
icon
LINKEDIN
icon
FACEBOOK
icon
PINTEREST
icon
TWITTER