1. FEBRUAR 2018
LJUBLJANA, FOUR POINTS BY SHERATON LJUBLJANA MONS

 
BASEL III PRINAŠA BANKAM SPREMEMBE
 
 
 
VEČ O SEMINARJU
 
 
 
CILJ SEMINARJA
 
 
Cilj seminarja je podrobneje pregledati posodobljena baselska pravila glede kapitalske ustreznosti bank in nova pravila glede likvidnosti. Udeležencem bodo predstavljene najnovejše usmeritve za merjenje in upravljanje tveganj, ki jih želi Basel III uveljaviti v bančno prakso.
 
 
 
 
BROŠURA
 
 
 
 
PRIJAVA NA SEMINAR
 
 
 
PRIHAJAJOČI SEMINARJI
 
Po seminarjih s področja bančne regulative sledi v marcu paket seminarjev s področja finančnih tveganj. Poglejte si programe in si rezervirajte čas za izobraževanje.
 
 
img
Brošura
Prijava
NOVOSTI, KI JIH PRINAŠA CRD IV
 
15. februar 2018
Ljubljana, Four Points by Sheraton
 
Poglavitni cilj novega enotnega evropskega pravilnika, ki je namenjen izvajanju sporazuma Basel III v EU je, da bi povečal prilagodljivost bančnega sektorja EU tako, da bi bil ta sposoben bolje absorbirati gospodarske šoke.
 
 
 
img
Brošura
Prijava
UPRAVLJANJE FINANČNIH TVEGANJ
 
27. februar 2018
Ljubljana, Four Points by Sheraton
 
Upravljanje tveganj se ni še nikoli soočalo s težjimi scenariji, kot so dogodki, ki smo jim priča v zadnjih letih. Svetovna finančna kriza je odprla nova vprašanja, kako bolje ugotavljati, predvsem pa upravljati raznovrstna tveganja, ki so jim izpostavljene banke in podjetja.
 
 
 
 
VSI FINANČNI SEMINARJI
 
 
 
 
NOVI IN AKTUALNI SEMINARJI
 
 
DRUGE NOVOSTI
 
Ste se naveličali finančnih izobraževanj? Pridružite se nam na seminarju za izdelavo spletnih strani in naučili se boste, kako lahko sami izdelate čudovito spletno stran.
 
 
img
Več o seminarju
Prijava
OBLIKUJTE WORDPRESS SPLETNO STRAN V 2 DNEH
 
Če ste razmišljali o oblikovanju svoje nove spletne strani, pa ne veste, kje in kako začeti, imate idealno priložnost za prijavo na odličen seminar. Ne le, da boste oblikovali svojo spletno stran, naučili se boste celotnega postopka, ki vam bo kasneje omogočal preoblikovanje, popravljanje in vzdrževanje spletne strani.
 
 
Če imate kakršnakoli vprašanja o seminarih ali posameznih temah, nas kontaktirajte po e-pošti: info@omegafinance.si ali mobilnem telefonu: 041/647-502.
 
icon
LINKEDIN
icon
FACEBOOK
icon
PINTEREST
icon
TWITTER